Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2019 12:29

Manisa’da bir ilke imza atarak ‘Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler’ projesini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, anne ve bebeklerin hem spor yaparak sağlıklı yaşamasını hem de sosyalleşmelerini sağlıyor. Spor Eğitmeni Ezgi Abay yönetiminde sağlık için spor yapan anne ve bebekler, projenin kendileri için oldukça faydalı olduğunu söylediler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin anne ve bebek ilişkisinin güçlenmesi, annelerin hem forma girmelerini, hem de psikolojik anlamda kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak amacıyla başlattığı ‘Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler’ projesi devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde yürütülen proje ile annelere yönelik spor programı düzleniyor. Proje kapsamında Spor eğitmeni Ezgi Abay gözetiminde bebekleriyle birlikte spor yapan anneler, forma girmenin ve bebekleriyle ilişkilerinin gelişmesinin keyfini yaşıyorlar. Proje hakkında bilgi veren Spor eğitmeni Ezgi Abay, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ‘Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler’ adlı projemizi hayata geçirdik. Buradaki amacımız annelerimizin doğumdan sonra fit görünüme sahip olmaları, sosyalleşmeleri. Aynı zamanda bebeklerimizin iletişiminin kuvvetlendirilmesini amaçladık. Bebeklerimiz de sosyalleşiyor, uyku düzenleri yerine geliyor. Aynı zamanda esneklik becerilerini geliştiriyoruz. Annelerimizin sağlıklı olmaları da bizler için çok önemli. Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Proje Çok Sevildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen ‘Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler’ projesinden anneler de oldukça memnun. Projeye katılan annelerden Tuğba Berilgen başta uyku saatlerinin düzene girmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Bebeklerimizle birlikte sosyalleşme fırsatı buluyoruz. Diğer annelere de tavsiye ediyorum” dedi. Projenin faydasını gördüklerini dile getiren Rüya Taşer ise, “Spor her zaman iyidir. Bebeklerimizin de spora küçükken başlaması daha iyi oldu. Herkese tavsiye ediyorum. Diğer belediyeler de böyle bir proje yapmalı” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu