28.04.2019 12:36

Bu yıl 479'uncusu düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında mesir delegasyonu onuruna akşam yemeği verildi. Yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.
Zone Lounge da düzenlenen akşam yemeğine Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, kızı Merve Ergün Anlı, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Atilla Efendioğlu, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Dernek Başkanı Ufuk Tanık, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Yıldırım, Burak Aslay ve Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Daire Başkanları, SPİLAŞ ve MANULAŞ yetkilileri ve festivalin konuk ülkeleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı sanatçılarının müzikleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının tematik konseptle hazırladıkları sunumları ile renk kattığı gece, festivalin kültürler arası etkileşimi olumlu yönde gelişmesine yönelik de katkılar sağladı. Yemeğin ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konukları ziyaret ederek samimi sohbetlerde bulundu. Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile program sona erdi.