Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.05.2019 16:09

Alanlarında uzman öğretmen kadrosu ve her yıl yükselen başarı çıtasıyla öğrencilerin vazgeçilmez eğitim kurumlarından biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi seviye tespit sınavı yapıldı. Düzenlenen sınavda il genelinde MABEM ile hayallerine ulaşmak isteyen 7 bin 464 öğrencinin ter döktüğünü belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, öğretmen ve öğrencilerle aydınlık bir geleceğe yön tutmaya devam edeceklerini belirtti.

Manisalıların vazgeçilmez eğitim kurumlarından biri haline gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi seviye tespit sınavı heyecanı yaşandı. Her yıl yükselen başarı çıtası, uzman öğretmen kadrosu ile dikkat çeken MABEM’de hayallerine ulaşmak isteyen 7 bin 464 öğrenci düzenlenen sınavda döktü. 18 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen sınava il genelinde öğrencileri yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan,” Düzenlenen seviye tespit sınavına LGS hazırlık öğrencilerinden 4 bin 133,TYT-AYT hazırlık öğrencilerinden 3 bin 331 olmak üzere 7 bin 464 öğrenci katılım sağladı. En az öğrenciler kadar veliler de büyük heyecan ve bekleyiş içindeydiler” dedi

Sınavı Kaçıranlar Bu Tarih Çok Önemli
24 Mayıs 2019’da sınav sonuçlarının açıklanacağını belirten Özcan, sınavı kaçıranlar için 5-6 Ağustos tarihinde yeni bir STS yapılacağının da müjdesini verdi.
Aydın bir geleceğe yön tutuyoruz
2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ve desteği ile gerekli çalışma ve alt yapının hazır olduğunu sözlerine ekleyen Özcan, öğretmen ve öğrencilerle aydın bir geleceğe yön tutmaya devam edeceklerine dikkat çekti.    

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu