Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2019 08:11

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2019 yılı I. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ikinci birleşiminde, MASKİ’nin bütçe gerçekleşme oranları da açıklandı. Gelir bütçe gerçekleşme oranında yüzde 98,30’a ulaşan MASKİ’nin gider bütçe gerçekleşmesinde ise yakaladığı yüzde 99,68’lik oran ile idarenin mali başarısı bir kez daha tescillendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2019 yılı I. Olağan Genel Kurulu ikinci birleşimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurulda MASKİ’nin 2018 yılı mali bütçesi ile ilgili olarak denetçi raporu da okundu. Ortaya konan gelir ve gider bütçe gerçekleşme oranları ile MASKİ’nin mali başarısı bir kez daha gözler önüne serildi.
Gelirde yüzde 98.30, giderde de yüzde 99.68’lik oran yakalandı
Genel kurulun bir diğer gündem maddesi ise ‘Denetçi Raporu’nun okunması oldu. MASKİ Genel Kurul Denetçisi Teoman Yiğiter, MASKİ’nin bütçe gerçekleşme oranlarını genel kurul üyeleri ile paylaştı. Denetçi Yiğiter, MASKİ’nin gelir bütçesi gerçekleşme oranı yüzde 98,30 olduğunu, gider bütçesi gerçekleşme oranını da yüzde 99,68 olduğunu söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu