Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.05.2019 15:46

Özel İzmir Türk Koleji Manisa Kampüsü öğrencilerinin bienal kapsamında hazırladığı Deniz’in Sesi Resim Sergisi, Manisalılarla buluştu. Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin çevre bilinci oluşturmak ve deniz kirliliğine dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserler, Manisalıların büyük beğenisini kazanırken; seçki arasındaki iki resim de uluslararası okyanusları koruma amaçlı bir vakıftan bağış kazandı.
Özel İzmir Türk Koleji Manisa Kampüsü öğrencilerinin hazırladığı Deniz’in Sesi Resim Sergisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Fuaye’de açıldı. Serginin açılışına Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, İTK Manisa Kampüs Müdürü İsmail Takmak, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesi, bando takımı konuklara, bir müzik dinletisi sundu. Daha sonra protokol üyeleri ve öğretmenler; resim sergisinin açılış kurdelasını kesti. Bienal kapsamında hazırlanan eserleri inceleyen protokol üyeleri, eserler hakkında bilgiler aldı. Deniz’in Sesi Resim Sergisi’nde yer alan eserlerden iki tanesi uluslararası okyanusları koruma amaçlı bir vakfın radarına girdiğini ve iki eser için bağış yapıldığı bilgisini paylaşan yetkililer, bienal kapsamında hazırlanan eserlerin sosyal sorumluluk anlamında da önemli bir değer elde ettiğini ifade ettiler. Deniz’in Sesi Resim Sergisi, 27-31 Mayıs tarihleri arasında, konuklarını ağırlayacak.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu