30.05.2019 15:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi, Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören Türkçe, Matematik ve İngilizce grubu öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasına ev sahipliği yaptı. Oldukça heyecan ve çekişmeye sahne olan yarışma sonucunda başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Çocukların ve gençlerin kendilerini istedikleri alanlarda geliştirebilmeleri, okul ve ders yaşamlarına olumlu katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Sarıgöllü gençlere kazandırılan Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi, farklı bir heyecana ev sahipliği yaptı. Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde Türkçe, Matematik ve İngilizce grubunda öğrenim gören öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan yarışma sonucunda başarı gösteren öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Muhtarlık İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan tarafından başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.