13.06.2019 11:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı, Laleli ve Karaköy Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde yıl boyunca resim eğitim alan çocuklar, açtıkları sergide hünerleri sergiledi. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı serginin açılışını Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan yaparak minik ressamların heyecanına ortak oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı, Laleli ve Karaköy Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde sezon boyunca resim eğitim alan çocuklar, yılsonu sergisi açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda yer alan serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Merkez Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumlusu Serap Gücüyen, Resim Öğretmeni Senem Açıkgöz, merkez öğretmenleri, minik ressam adayları ile anne babaları katıldı.  Serginin açılışında konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan,”  Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimiz tarafından düzenlenen ‘Rengarenk’ isimli serginin açılışına hoş geldiniz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi verdiği emekten dolayı kutluyorum” ifadelerinde bulundu. Konuşmaların ardından davetliler hep birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve davetliler sergiyi gezerek minik ressamlardan, resimler hakkında bilgi aldı.