04.07.2019 10:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı sağlamak adına hayata geçirdiği çocuk kültür ve sanat merkezlerinde yaz kursları geçtiğimiz hafta başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde matematik, İngilizce, okul öncesi, resim, satranç, bale ve jimnastik, gitar, keman, hızlı okuma, hafıza geliştirme, halkoyunları, mental aritmetik, akıl ve zeka oyunları branşlarında eğitim veriliyor. Birçok branşın yer aldığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’ndeki kurslara veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Manisa genelinde bulunan 17 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde yaz kurslarına devam eden yaklaşık 3175 öğrenci öğrenim görüyor. Minik öğrenciler, yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdikleri için çok mutlular.