Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2019 16:41

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Manisa’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Manisa Garnizon Şehitliği’nde başlayan törenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaş için tören düzenlendi. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Manisa Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen törenlere Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa 1. Komanda Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan vekili Dilşat Ulaş, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Aile Çalışma Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Şehit Kabirleri Ziyaret Edildi

Manisa Garnizon Komutanlığı’nda başlayan törenlerde ilk olarak kuran tilaveti okunmasının ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı. Buradaki törenin ardından Polis Şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi, kabirlere çiçekler bırakıldı. Şehitlikte düzenlenen törenlerin ardından program Manisa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’ndaki 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılışı ile devam etti. Protokol üyeleri sergide yer alan fotoğrafları tek tek gezerek, inceledi. Sergi sonunda, günün önemine ilişkin anı defteri imzalanarak, tarihe not düşüldü. Anma törenleri Hatuniye Cami’nde okutulan mevlit ile programı ile devam etti. Protokol üyeleri mevlit töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’na geçerek burada düzenlenen, Gazeteci Yazar Bülent Orakoğlu’nun konuşmacılığını yaptığı ’15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Türkiye’ paneline katıldı. Panelin ardından Vali Ahmet Deniz ve MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çelebi, panelist Bülent Ortakoğlu’na çiçek ve plaket takdim etti. Panelin sona ermesinin ardından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin birinci bölümü sona erdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu