Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.08.2019 15:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı düzenledi. Sultan Camii’nden, Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde meşale ve Türk Bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, Manisa sokakları aydınlattı. Fener alayının ardından ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının seslendirdiği kahramanlık türküleri şanlı zaferin coşkusunu ikiye katladı.

Türk milletinin bağımsızlığına kavuşmasını simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından fener alayı düzenlendi. Sultan Camii önünden başlayan fener alayına, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Yıldırım ve Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı.

Manisa Zaferi Kutladı

Yürüyüş boyunca, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mehteri ve askeri bandonun seslendirdiği marşlara Manisalılar coşkuyla eşlik etti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından takip eden çok sayıda Manisalı da, yürüyüşe katılanları selamladı. Yüzlerce Manisalının Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdüğü kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.

Coşku İkiye Katlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusu, Cumhuriyet Meydanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının seslendirdiği kahramanlık türküleri ile devam etti. Hasan Başkaya solistliğinde, Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa, Yörük Ali gibi birçok kahramanlık türküsünü seslendiren konservatuar, zaferin coşkusunu ikiye katladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu