Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.06.2013 11:42

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği tarafından hizmete sunulan Optimus Kafe’nin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şubesi tarafından hizmete sunulan Optimus Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi. Topçu Asım Mahallesi'nde bulunan Optimus Kafe'nin açılış törenine Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Manisa İl Jandarma Komutanı Mustafa Doğru, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emin Pınar, Derneğin Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ile birlikte şehit ve gazi yakınları katıldı. Açılış töreni öncesi Manisa Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi. Şehit ve gazi yakınlarının işletmeciliğini üstlendiği kafenin açılışı öncesinde dualar okundu. Açılış kurdelesini kesmeden önce hayırlı olsun dileklerinde bulunan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Ümit Taydaş’ın ve yönetici arkadaşların bizzat organize ettiği ve değişen Manisa’da vatandaşlara hizmet etme noktasında güzel bir mekân olacağına inanıyorum. Ben kendilerini bugüne kadar şehit ve gazi ailelerimize verdiği hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bol kazançlar olur” diye konuştu. Başkan Ergün'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ise, “Biz arkamızda bu desteği hep görüyoruz. Bundan sonra da çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Optimus Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu