Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.06.2013 15:23

MANİSA Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi, yaz dönemi kurs kayıtlarıyla eğitim startını verdi. Atatürk Gençlik Merkezi’nin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gençlerimize ve meslek edinmek isteyen vatandaşlarımıza başarılı bir kurs dönemi diliyorum” dedi.

Manisa Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alarak, kent gençliğinin prestij eğitim mekanı olan Atatürk Gençlik Merkezi kapılarını gençlere açtı. Mimari yapısıyla dikkat çeken, farklı eğitim odaları, dinlenme alanları ve toplantı salonlarıyla kent gençliğinin sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan merkez, gençlerin yanı sıra meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyenlere de rehber olacak. Grafik tasarımdan, diksiyona, İngilizce’den ahşap boyamaya kadar geniş yelpazede eğitim verecek olan merkez, 14 Haziran 2013 tarihine kadar kurs kayıtlarını alarak, 17 Haziran 2013 tarihinde kursların startını verecek.

Başkan Ergün Gençlere Başarılar Diledi

Atatürk Gençlik Merkezi’ni büyük bir heyecanla hizmete açarak, Manisa gençliğinin emanetine verdiklerini ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurslara katılacak olanlara iyi bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu. Merkezde yer alacak olan farklı branşların, gençlerin eğitimine katkı sunacağını ifade eden Başkan Ergün, “Manisa Belediyesi olarak göz bebeğimiz olan Atatürk Gençlik Merkezi’ni kısa süre içerisinde tamamlayarak, görkemli bir törenle hizmete açmış olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli projemizi merakla bekleyen Manisalı gençlerimiz de merkeze başvurarak kayıtlarını yaptırmaya başladı. Yoğun ilginin olduğu kursların, kendini farklı dallarda geliştirmek isteyen gençlerimizin eğitim hayatına önemli fayda sağlayacağını düşünüyorum. Spor salonları, bilgisayar odaları, konferans salonları, ses kayıt stüdyosu, dinlenme alanları ve kafeteryasıyla tam donanımlı olarak yapılan merkez, her yaş gurubuna hitap edecek. 17 Haziran tarihinden itibaren başlayacak olan kurslarımızın kentimize hayırlı olmasını, Atatürk Gençlik Merkezi’nde eğitim görmenin ve sosyal imkanlarından faydalanmanın ayrıcalığını yaşayacak olan tüm gençlerimize de verimli, faydalı ve güzel bir dönem geçirmelerini diliyorum.”

AGM’de Verilecek Olan Kurslar

14 Haziran 2013 tarihine kadar kayıt başvurularını alacak olan Atatürk Gençlik Merkezi’nde verilecek eğitim ve meslek edindirme kursları şu şekilde; Bilgisayar Kullanımı, Grafik Tasarım, Web Tasarım, Bilgisayar Destekli Muhasebe, İngilizce, Diksiyon, Step, Aerobik Plates, Çini Boyama, Ahşap Boyama, Ebru Sanatı, Resim Sanatı, Seramik Şekillendirme, Enstrüman Kursları, Konservatuara Hazırlık Kursları.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu