13.09.2019 16:55

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren MABEM kurslarında kullanılan deneme sınavı kitaplarından ihtiyaç fazlası olanlar, Giresun’un Alucra Belediyesine bağışlandı. Kitapların Alucralı öğrencilere fayda sağlayacağını belirten Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar, sosyal medya hesabından Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Çocukların ve gençlerin eğitim hayatlarına ışık olan MABEM, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kurslarda kullanılan deneme sınavı kitaplarından ihtiyaç fazlası olanlar, Giresun iline bağlı Alucra Belediyesine gönderildi. Kitapların ellerine ulaşmasıyla birlikte Alucralı ortaokul ve lise öğrencilerine dağıtılması için planlama yapan Alucra Belediyesi, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gönderilen deneme sınavı kitaplarının ortaokul ve lise öğrencilerine dağıtılacağını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

“Güle güle kullansınlar”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocukların ve gençlerin eğitimine katkı sağlamak ve onları hayata hazırlamak için özverili çalışmalar yürüttüklerini belirten MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, “MABEM olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Alucra Belediyemize kitap bağışında bulunduk. Oradaki öğrencilerimizin de bizim kaynak kitaplarımızdan faydalanacak olması mutluluk verici. Öğrencilerimiz güle güle kullansınlar” dedi.