Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2019 14:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eski Manisasporlu futbolculardan Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. ‘Futbolun Dili’ kitabını yazan Bülent Hasgönüllü, Başkan Cengiz Ergün’e imzaladığı kitabı hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor ve İzmirspor’un eski futbolcusu Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. “Futbolun Dili” isimli kitabının tanıtımını ve imza gününü Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda yapan Bülent Hasgönüllü, kitabını imzalayarak Başkan Cengiz Ergün’e hediye etti. Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Nursel Ustamehmetoğlu ve Cihad Taysi, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Manisa futboluna katkı sağlamış önemli isimler, eski futbolcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Hasgönüllü’nün dostları, akrabaları ve sevenleri katıldı. Bülent Hasgönüllü, imza gününe katıldıkları için herkese teşekkürlerini ilettikten sonra sözü Başkan Ergün’e verdi.

“En az onun kadar heyecanlıyız”

Başkan Ergün, konuşmasında, Manisaspor formasını yıllarca terletmiş olan ve ‘Kaptan’ olarak tanınan Bülent Hasgönüllü’nün imza gününe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ergün, “Yeşil sahalarda Manisaspor formasıyla ter dökmesinin yanında karakteriyle, duruşuyla her zaman örnek bir kişilik olan sevgili Bülent Hasgönüllü, futbol hayatını noktaladıktan sonra da duruşunu bozmayan, saygılı kişiliği, keskin kalemi ve eleştirel bakış açısıyla saygıdeğer ve örnek kişiliğini devam ettiren ender insanlardan biridir. Bugün “Futbolun Dili” adlı kitabıyla yeşil sahalardaki centilmenliğini, zekâsını ve klasını kalemine taşımış. Bizler de bu güzel günde en az onun kadar heyecanlıyız. Güçlü kalemiyle cesur yazılarıyla ve duruşuyla örnek olan bu değerli Manisa aşığı ismin futbolla ilgili görüşlerini en az sizler kadar ben de merak ediyorum. Futbol, sadece yeşil sahada 22 kişinin bir topla oynadığı oyundan ibaret değil. Evrensel bir dili olan, hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı olmayan ve milyonları arkasından sürükleyen önemli bir endüstri. Bu güzel sporun kirletilmeden sürdürülebilmesi için saha içinde ve saha dışında herkesin sorumlu olduğu bir gerçek. O açıdan değerli Kaptan Bülent Hasgönüllü kardeşimin bu güzel kitabının hem futbolun içinde olanlara, hem de kendisini futbolsever olarak tanımlayan herkese fayda sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu duygularla imza gününü gerçekleştiren Bülent kardeşimi kutluyorum” dedi. Bülent Hasgönüllü’nün ‘Futbolun Dili’ isimli kitap imza günü, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu