Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2013 18:29

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastalara özel bir konser verdi. Rehabilitasyon amaçlı gerçekleştirilen konserde, hastalar gönüllerince eğlendi.

Manisa Belediyesi Konservatuvarı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi işbirliği ile hastanede tedavi gören hastalara özel bir konser organize etti. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konserde hastalara Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hülya Sönmez, Halkla İlişkiler Personeli Filiz Elma ve Rehabilitasyon Birim Sorumlusu Hülya Polat eşlik etti. Belediye Konservatuvarı Sorumlusu Efe Çıraklar, müzik eğitmenleri Mert Yılmaz, Erkan Demirel, Bilal Çiçek, Sener Akıncı ve Harun Baki tarafından verilen konserde, salonu dolduran yaklaşık yüz hasta gönüllerince vakit geçirdi. Türkülere eşlik eden katılımcılar, zaman zaman sahneye çıkarak oyunlar oynadı. Düzenlenen konserin, hastaların tedavileri açısından oldukça verimli geçtiğini belirten hastane sorumluları, tanınan imkan dolayısıyla Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Konserin oldukça keyifli geçtiğini belirten konservatuvar sorumlusu Efe Çıraklar da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ni misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, zihinsel yetersiz çocuklar için gerçekleştirecekleri konserin hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu