Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2011 15:55

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu ve CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel’i makamında ağırladı. Ziyarette, CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ruhsat konusu ile Muradiye Kampusu ulaşımı konuları görüşüldü.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu ve CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil de hazır bulundu. CBÜ yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi’nin kentin her yerinde bir çalışma yürüttüğünü, bu yoğun çalışmanın getirdiği küçük bir takım olumsuzlukların bazı art niyetli kesimler tarafından büyük bir olaymış gibi gösterildiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalarında kolaylıklar dileyen CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, yoğun çalışmalar içerisinde bir takım olumsuzlukların ortaya çıkmasının doğal olduğunu belirtti. Ziyarette ayrıca CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ruhsat konusu ile Muradiye Kampusu’na ulaşımdaki problemlerin çözümü konuları da görüşüldü.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu