Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2011 15:58

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni yönetimini ağırladı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Fahrettin Baru, “Manisa’da ilk kez bir başkan çalışmalarından ötürü alnından öpüldü. Demek ki işler doğru ilerliyor” dedi.

Manisa Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fahrettin Baru yeni yönetimini tanıtmak amacıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Yardımcıları Mustafa Şahintepe, Veysel Bilir ve Kooperatif Müdürü Halidun Mirahmetoğlu’da katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerel seçim öncesinde kooperatiflerini ziyaret ettiğini belirten Baru, “Başkanımız yerel seçimlerden önce kooperatifimizi ziyaret ettiğinde dönemin yönetimi tarafından hak ettiği şekilde karşılanmamıştı. O zaman bu karşılama bizi derinden üzmüştü. Ancak şimdi göreve gelen başkanımızın icraatları ortadadır. Yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Biz yönetime yeni geldik. İnşallah bizim yönetimimizde kendisini kooperatifimizde hak ettiği şekilde ağırlamak isteriz” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Sakarya Mahallesi’ni ziyaretinde çalışmalarından dolayı bir bayanın alnından öptüğünü hatırlatan Baru, “Manisa’da ilk defa bir başkan yaptığı çalışmalardan ötürü alnından öpüldü. Buda gösteriyor ki Cengiz Ergün doğru işler yapıyor” diye konuştu. Manisa Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni yönetimine başarılar dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise kooperatif başkanı Baru’ya övgülerinden dolayı teşekkür etti. Hizmet için göreve geldiklerini ve ayrım yapmadan her mahalleye hizmet götürdüklerini belirten Başkan Ergün, “Yaptığımız hizmetler karşılığında aldığımız teşekkür ve övgüler çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Göreve geleli daha iki buçuk sene oldu. Önümüzde bir o kadar daha zaman var. Manisa’ya kalıcı hizmetler bırakmak istiyoruz. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi bu yolda bizi eleştirenlerde olacak. Onlara da saygı duyarız” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu