Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.11.2019 15:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Vali Ahmet Deniz’in başkanlık ettiği ‘Demirci Muhtarlar Buluşması’ toplantısına katıldı.

 

Demirci Ticaret Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Ahmet Deniz, Kurtuluş Savaşında Kaymakam İbrahim Ethem öncülüğünde Demirci halkının mücadelesi, yiğitliği ve kahramanlığı ile destan yazdığını belirterek Demirci’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Seçimle gelen muhtarların demokrasi içinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Vali Deniz, muhtarların vatandaş ile devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev alan idarecilerin amacının vatandaşa en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyleyen, muhtarlarında bu bilinçle çalıştığını söyleyen Vali Deniz “Bu duygularla yapılmayan iş anlamsız olur ve keyif vermez“ dedi. Vali Deniz’in konuşmasının ardından toplantıda muhtarlar söz alarak istek ve taleplerini iletti. Toplantıya, Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu