Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2019 14:24

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümünde büyük hüzünle ve saygıyla anıldı.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 81’inci yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başlayan program ile saygı ve özlemle anıldı. Anma töreni Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te duran hayatta 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirilerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma törenlerine Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Komando Er Eğitim Tugay Komutanı Albay Sebahattin Kalkan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Emre Özünlü ve Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, MASKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları, resmi kurum ve kuruluşların müdürleri, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaş katıldı.

Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı

Cumhuriyet Meydanı’nda anıta çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören daha Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda açılan Atatürk-Cumhuriyet Kitapları ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışı ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda yer alan protokol üyeleri serginin açılışını gerçekleştirerek, sergi hakkında bilgi aldı.

Belediyenin Minikleri de Atatürk’ü andı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park içinde yer alan kreş öğrencileri de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katılarak, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çiçek sundu. Minik öğrenciler Ulu Önder Atatürk’ü çiçeklerle anarken, o anlarını da ölümsüzleştirdiler.

Törenler Kültür Merkezi’nde devam etti

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma töreni etkinlikleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam etti. Buradaki programa protokol üyelerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı. Yapılan açılış konuşmaları ve Atatürk sunumunun ardından Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen oratoryo sahne aldı. Sahnelenen oratoryo sonunda Manisa Valisi Ahmet Deniz önderliğindeki protokol üyeleri, programa katılan öğrencileri ve emeği geçen öğretmen ve yetkilileri tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu