Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2011 16:01

MANİSA Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce kullanılacak olan bomlu kamyonet ve boya makinesinin tanıtımı yapıldı. Yüksek sinyalize kavşakların bakımı, onarımı ve değiştirilmesinde kullanılacak bomlu aracın yanı sıra yollara şerit çizmeye yarayan boya aracının tanıtımını yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmetlerin kaliteli yürütülmesi amacıyla ihtiyaçlar noktasında iki aracı daha Manisa Belediyesi’ne kazandırdıklarını söyledi.

Manisa Belediyesi önündeki araç tanıtım törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan boya makinesinin tanıtımını yaptı. Aracın Devlet Malzeme Ofisi (DMO) kanalıyla 41 bin TL+KDV’ye alındığını kaydeden Başkan Ergün, aracın çift tabanca ile aynı anda iki renk boya atabildiğini, elektrik sistemle çalıştığını, makine boya pompasının tek silindirli, 5 beygir gücünde çalıştığını ve tenteli operatör koltuğuna sahip olduğunu söyledi. Başkan Ergün, “Yol çizgi ve tretuvar boyama işlerinde kullanılacak olan boya makinesi, lazer hizalama ve işaretleme çizgisi yardımı ile daha kolay ve daha hızlı bir şekilde hizmet verecek” dedi.

Trafik Sinyalizasyonları Güvende

Boyama makinesinin ardından yine Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan bomlu kamyonetin tanıtımı yapıldı. Aracın DMO’den 74 bin TL+KDV şase olarak alındığını ve araç üzeri ekipmanın da 45 bin 430 TL+KDV’ye mal olduğunu kaydeden Başkan Ergün, “Araç üç bomlu ve 18 metre platform yüksekliğine sahip. Araç kule dönüşü 360 derece ve araç bomunun çalışma yarıçapı 10 metre. Bu aracımız da sinyalize kavşaklarda baş üstü sinyal vericilerin bakım, onarım ve yenilenmesi; anayol üzerindeki konstriksiyon levhaların bakım, onarım ve yenilenmesi işleri ile Belediyemiz elektrik atölyesinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet verecektir” dedi.

Kaliteli ve Seri Hizmet

Manisa Belediyesi’nde göreve başladıklarından bu yana Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 169 araç satın alındığını dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha önce kiralama usulüyle bu rakamın çok üstünde aracın bulunduğunu ve bu durumun Manisa Belediyesi’nin kasasından ciddi rakamlar çıkardığını vurguladı. Araç satın alma yöntemiyle gerek hizmetlerdeki kalite, gerekse de tasarruf yönünden ciddi avantajlar sağladıklarını belirten Başkan Ergün, hizmetlerin daha seri ve daha kaliteli yürütülmesi amacıyla Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere iki aracı daha Manisa Belediyesi’ne kazandırdıklarını ifade etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu