14.11.2019 15:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmete sunduğu Çocuk Kültür Sanat Merkezleri, MABEM’ler ve Gençlik Merkezleriyle çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde modern merkezde eğitim alan çocuklar, geleceğe hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Sarıgöl ve Kula ilçesinde Büyükşehir Belediyesine aite eğitim merkezlerini ziyaret etti. Ustamehmetoğlu ve Özcan’a MABEM Müdürü Cihan Tubikoğlu da eşlik etti.

“Geleceğe ışık olmaya devam edeceğiz”

İlk olarak Sarıgöl’de Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Ustamehmetoğlu ve Özcan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir heyetinin ilçedeki son durağı ise MABEM oldu. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Büyükşehir heyeti, çocukların ve gençlerin geleceklerine ışık olmaya devam edeceklerini belirtti

Başarılar dilediler

Ustahmehmetoğlu ve Özcan, Sarıgöl ilçesinin ardından Kula ilçesine giderek burada da Büyükşehir Belediyesi’ne ait eğitim birimlerini ziyaret etti. İlk olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Ustahmehmetoğlu ve Özcan burada eğitim gören çocuklarla yakından ilgilendi. Daha sonra ise ilçede MABEM’i ziyaret eden Ustahmehmetoğlu ve Özcan, öğretmenlere başarılar diledi.