Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2019 14:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

 

Başkan Ergün, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:  “24 Kasım, 1981 yılından bu yana Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul etmesi nedeniyle Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Öğretmen, yeri geldiğinde anne, baba, ağabey, abladır. Olumsuzluklar bir öğretmenin ellerinde kor değmiş kar taneleri gibi eriyip gider. Öğretmenlerin olmadığı bir toplum hayat tutulması gibidir; bir dakikası bile herkesi ışıksız bırakmaya yeter. Eğitim, insan devşirmek için değil, yetiştirmek için yapılır. Hiçbir grubun, zümrenin tarafı olmadan, var olduğu bu toprakların ruhuyla büyüyen, yetişen çocuklarımız oldukça ülkemiz ilelebet payidar kalacaktır. Bu anlayışla Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitim-öğretim meselesinin öneminin bilincinde olarak tüm kadrosuyla çalışmalarını özveriyle yürütüyor. Görevi devraldığımız günden itibaren eğitim işini her yıl daha ileriye taşımaya gayret gösterdik ve bunu başardık. Bu yıl Manisa’nın tüm ilçelerinde MABEM, ÇKSM, MASMEK, kreş, konservatuar birimlerimizle, anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitim sürecinde; meslek edindirme sürecinde binlerce öğrencinin yaşamına dokunduk. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Çocuklarımızın yetişmesinde her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleriniz ve öğrencilerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum. Emeklilik günlerinin içinde bulunan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevleri başındayken terör saldırıları sonucunda şehitlik mertebesine yükselmiş aziz öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu