Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2019 14:05

24 Kasım Öğretmenler Günü, Manisa'da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı, Fatih Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan tören ile devam etti.

 

Manisa'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'nin Milli Egemenlik anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Kutlama programı daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda Fatih Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan törenin sahnelenmesi ile devam etti. Programa Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören de daha sonra Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Dinçer konuşma yaptı. Ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Sonrasında ise İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Akabinde emekli olan öğretmenlere hizmet şeref madalyaları Manisa Valisi Ahmet Deniz tarafından verildi.

"Temel Başarı Kaynağı Öğretmenlerimiz"

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında Manisa Valisi Ahmet Deniz de bir konuşma yaptı. Eğitimde bir çok enstrüman bulunduğunu belirten Vali Deniz, "Ne olursa olsun eğitimdeki temel başarı kaynağı öğretmenlerimiz. Eğitim bir bütündür. İnsanın hem maddi hem manevi boyutuyla yetiştirilmesi lazım. 30 yıldır Türkiye'nin birçok yerinde görev yaptım. O kadar güzel öğretmenlerimiz var ki. Siz öğretmenler sayesinde bu ülke çok güzel yerlere gelecek" dedi. Vali Ahmet Deniz'in konuşmasının ardından ise il genelinde öğretmenler arasında düzenlenen turnuvalarda şampiyon olan öğretmenlere kupaları takdim edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Fatih Anadolu lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'Ben Öğretmen Olmak İstiyorum' isimli oratoryo sahnelendi. Salonda bulunanların büyük beğenisini toplayan oratoryonun sonunda öğrencilerin tarafından öğretmenlere karanfil takdim edildi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu