Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.11.2019 16:51

Manisa Valiliğinin himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Manisa Eğitim Projesi 2023’ün (MANEP 2023) tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı.

 

MEB Eğitim Vizyonu, Ar-Ge Birimleri Yönergesi doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak ve milli manevi değerlerine bağlı, ülkeyi 2023-2071 hedeflerine taşıyacak nesilleri yetiştirmek amacıyla Manisa Valiliği himayelerinde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Manisa Eğitim Projeleri 2023’ün (MANEP 2023) tanıtım toplantısı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapıldı. Tanıtım toplantısına Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, ilçe kaymakamları, belediye başkan yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul öğretmenleri katıldı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Manisa Valisi Ahmet Deniz ise konuşmasında teknolojide ilerlemenin, gelişimin temelinde eğitim olduğunu belirterek, projenin önemine dikkat çekti. Vali Deniz, mesleki eğitimin önemine de vurgu yaparak meslek lisesi müdürleri, öğretmenleri başta olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenler ile toplantılar yaparak eğitimde başarı düzeyinin artması için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

MANEP 2023, 10 Proje ve Alt Faaliyetlerinden Oluşuyor

Manisa Valiliği himayelerinde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan,  10 proje ve alt projelerinden oluşan Manisa Eğitim Projeleri 2023, Manisa Her Yerde Okuyor Projesi, Şehrim Benim Evim Projesi, Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi, Manisanat Projesi, Tasarım Beceri Atölyesi Projesi, Hem Meslek Hem Destek Projesi, Eğitimde Varız Gelecekte Varız Projesi, Manisa Sana Kanım Feda Projesi, Spor Sevgisi Okulda Başkan Projesi ve Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum Projesi’ni kapsıyor. Proje tanıtım sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin tanıtımları yapıldı.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu