Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2011 16:04

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ergün, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, 15 Temmuz Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayan gecenin Berat Kandili olduğunu belirterek, “Tüm Manisalıların, Türk-İslam aleminin ve ülkemizin kandilini tebrik eder, hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Üç aylara girilmesiyle idrak edilmeye başlanan bu tür mübarek gün ve gecelerin, toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun şekilde yaşanmasını sağlayan, bereket yüklü zamanlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, başkalarının hak ve hukukuna riayetin temel dini ödevlerimizden olduğunu, harama el uzatmanın, kul hakkı ihlalinin bizi ilahi mağfiretten uzaklaştıracağını ifade etti. Bu mübarek gecenin daha da anlam kazanabilmesi için her türlü düşmanlık, dargınlık ve küskünlüğün sona ermesi ve dostluk elinin uzatılması gerektiğini ifade eden Başkan Ergün, “Etrafımıza kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumları ekelim. Yalan, gıybet ve iftira gibi bizi birbirimize düşman eden kötülüklerden uzak duralım” dedi.

Birlik ve Beraberliğimizin Güçlenmesini Diliyorum

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ayrıca hayatın daha yaşanabilir kılınması için ailevi ve sosyal ilişkilerde sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörünün öne çıkarılması, sevinçlerin ve nimetlerin paylaşılması, zayıfların ihtiyaçlarının giderilmesi, muhtaçların dertlerine derman olunması ve acıların dindirilmesi gerektiğine dikkati çekti. Sözlerinin sonunda Türk Milletinin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili’ni kutlayan Başkan Ergün, “'Bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyor ve Tüm Manisalıların, Türk-İslam aleminin ve ülkemizin kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu