Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.12.2019 14:30

MHP İl Başkanlığı, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlıkları ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanlığı tarafından 'Doğumunun 102. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş' konferansı düzenlendi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkanlarından ve Türkiye Cumhuriyetinin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından merhum Alparslan Türkeş doğumunun 102. Yılında düzenlenen konferans ile anıldı. MHP il başkanlığı Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlıkları ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanlığı tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kürşad Özkaynar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi lale salonunda gerçekleştirilen konferansı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık,  Destek Hizmetleri Daire Başkanı Metin Memiş, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Fırat Özcan,  MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Kadın Kolları İl Başkanı Neşe Töz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve manisalılar katıldı. Konferansta açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Ömer Baysal yaptı. İl Başkanı Ömer Baysal, "80 yıllık bir ömür, ömürleri sınırları aşan bir dava. Tarihimizi bilmek, başbuğumuzu, liderimizi tanımak ve onu anmakla yükümlüyüz. Çünkü dün yaşanılanlar nasıl bugünleri hazırladıysa bugün yaptıklarımız yarınları hazırlayacaktır" dedi.

Başbuğ Alparslan Türkeş'i Anlattı

Ardından Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kürşad Özkaynar söz aldı. Merhum Alparslan Türkeş'in hayatını ve devlet kademesinde aldığı görevlerde hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Kürşad Özkaynar, Ülkücü Hareketin kronolojisini aktardı. Özkaynar, konferansın sonunda salonda bulunanların sorularını da yanıtladı. Konferansın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık ve MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Kürşad Özkaynar'a çiçek ve plaket takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu