Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.12.2019 17:29

Manisalı 197 Kıbrıs gazisi için madalya ve berat töreni düzenlendi. Manisa Valisi Ahmet Deniz’in katıldığı törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık da katıldı. Gazilere madalyaları ve beratları Vali Deniz tarafından takdim edildi.

 

Manisa'da Kıbrıs Barış Harekatına katılan 197 gaziye düzenlenen törenle madalyaları verildi. Manisa Valiliği önderliğinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda, gazilerin katılımıyla "Kıbrıs Barış Harekatı Milli Mücadele Madalya ve Beratı Tevcih Töreni" düzenlendi. Törene Manisa Valisi Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Sebahattin Kalkan, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Murat Konan, gaziler ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım’ın ardından konuşan Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Türk tarihindeki önemini vurguladı. Kıbrıs'taki Türk varlığının yok edilmek istendiği bir dönemde Barış Harekatı'nın gerçekleştiğini aktaran Deniz, harekata katılan ve ülkenin bu günlere gelmesine katkısı olan gazilere teşekkürlerini iletti. Vali Ahmet Deniz, yaptığı konuşmasının ardından törene katılan 197 gazi ve yakınına madalya ve beratlarını takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu