Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2011 12:29

MANİSA Belediyespor’un organizatörlüğünde hayatını kaybeden Manisasporlu büyük taraftar Zekir Deşat (Martı Zeki) adına düzenlenen futbol turnuvası, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla başladı. Turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu Başkan Ergün yaparken, Manisasporlu Futbolcular Derneği ve Martı Zeki’nin yakınları duyarlılığından ötürü Başkan Ergün’e çiçek takdim etti.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Manisaspor’un unutulmaz taraftarı Martı Zeki lakaplı Zekir Deşat adına düzenlenen futbol turnuvası, TOKİ 2 Futbol Sahası’nda start aldı. Manisa Belediyespor’un organizatörlüğünde yapılan turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın ile birlikte spor camiası katıldı. Turnuvanın açılışında Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü ve Martı Zeki’nin yakınları Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e duyarlılığından dolayı çiçek takdim etti. Turnuvanın açılış karşılaşmasının ise başlama vuruşunu Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaparken, turnuvada mücadele eden genç oyuncular performanslarıyla büyüledi. Manisaspor, Göztepe, Bucaspor, Somaspor, Halilbeyli ve Manisa Belediyespor’un 1999-2000 doğumlu sporcularının katıldığı turnuvanın ilk günü sona ererken Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, turnuvanın zevkil maçlara sahne olduğunu söyledi. Çalışkan üç gün daha devam edecek olan turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa verileceğinin de altını çizdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu