17.12.2019 11:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Hayvanları Koruma Derneği Manisa (HAKDEM) Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve sosyal sorumluluk projesi olan Pati Çarşı ikinci el eşya sergisi her ay olduğu gibi bu ay da açıldı. Sergiden elde edilen gelirler, sokak hayvanlarının bakım ve tedavisi için harcanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu'nda ‘Pati Çarşı' adlı ikinci el eşya sergisi açıldı. Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu'nda her ay açılan bu sergide, giyim, takı, aksesuar, ayakkabı, çanta ve benzeri kullanılmayan eşyalar satışa çıkarılıyor. Elde edilen gelir, Manisa'daki can dostlarımıza katkı sunmak ve özellikle veteriner, sağlık hizmetlerini en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla harcanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de her ay ürünlerin sergilenebilmesi ve satışa çıkarılabilmesi için yer temini sağlıyor. İkinci el eşyaların satıldığı ve elde edilen gelirin hayvanların bakımlarına harcandığı Pati Çarşı, 16-20 Aralık tarihleri arasında hayvan dostlarını bekliyor.