20.12.2019 10:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nda öğrenim gören kursiyerler, müzik dinletisi düzenledi. Birçok farklı enstrümanların ve farklı parçaların dinletisinin yapıldığı konser, salonu dolduran izleyenlerden tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğrencilerinin düzenlemiş olduğu müzik dinletisi adeta kulakların paslarını sildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan müzik dinletisini dinleyenler büyük bir coşkuyla takip etti. Gitar, saz, yan flüt, piyano enstrümanlarının ve klasik parçaların sergilendiği konserde, konservatuvar öğrencilerinin yetenekleri takdire şayandı.  Konservatuvar öğrencilerinin eğitmenleri Atakan Sözer dinleyicilere çok hazırlandıklarını belirterek, iyi dinlemeler diledi. Daha sonra söz alan Uzman Psikolog Can Sinanoğlu, müziğin zihindeki olumlu etkilerinden bahsetti. Konserlerini veren konservatuvar öğrencileri dinleyicilerinden büyük beğeni topladı.