Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.12.2019 17:19

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler”  başlıklı konferans düzenlendi. Konuşmacılığını Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un yaptığı konferansa Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler”  başlıklı konferans düzenlendi. Konuşmacılığını Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un yaptığı konferansa, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, İlçe Kaymakamları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, öğretim üyeleri çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kamu Denetçiliği Kurumu’nun tanıtım filmi gösterildi.  Daha sonra ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, programın açılış konuşmasını yaptı. Rektör Ataç’ın ardından ise Manisa Valisi Ahmet Deniz söz aldı. Deniz, yaptığı konuşmada kamu denetçiliğinin önemine değindi. Programda son olarak Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç söz aldı. Salonu dolduran öğrencilere ve protokol üyelerine hitap eden Malkoç, kamu denetçilerinin devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çekti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu