Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2019 16:09

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (MASMEK) takı bölümünde eğitim gören kursiyerler, açtıkları yılsonu hediyelik eşya sergisiyle becerilerini beğeniye sundu. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi, 29 Aralık tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir eğitim imkânı sağladığı Manisa Meslek Edindirme ve Sanat Kursları, hem meslek edinmek isteyen hem de kendini geliştirmek isteyen Manisalılara kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’ndeki MASMEK kurslarında eğitim gören kursiyerler, açtıkları yılsonu hediyelik eşya sergisiyle hünerlerini sergiledi. Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu’nda açılan sergide 11 branş öğretmeninin gözetiminde 16 branşta 277 kursiyerin yaptığı bin 626 eser görücüye çıktı. Serginin açılış kurdelesini Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, 11 branş öğretmeni, eserleri bulunan kursiyerler ve davetliler hep birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından sergide yer alan bin 626 eseri beğeniyle inceleyen Daire Başkanı Özcan kursiyerleri ve merkez eğitmenlerini kutladı. Serginin 29 Aralık tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu