26.12.2019 16:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde (AGM) incelemede bulundu. Kentin prestij eğitim mekanlarından olan Atatürk Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, merkezin 2020 yılında da geniş bir yelpazede Manisalılara hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi, Manisalılara geniş bir yelpazede eğitim imkânı sağlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım da modern merkezi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yıldırım’a incelemeler sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hasan Torun ve Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Ahmet Kaplan da eşlik etti. Merkezin arşiv birimini gezen Yıldırım, malzemelerin daha verimli kullanılması için görüşlerini iletti. Modern merkezin 2020 yılında da kentin gözde eğitim merkezlerinden olacağını dile getiren Yıldırım, “Atatürk Gençlik Merkezi, önümüzde yılda hem kendini geliştirmek isteyen, hem de yeni meslek edindirmek isteyen vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak” dedi.