Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.08.2013 12:56

Bengütürk TV, Atatürk Gençlik Merkezi’nde merkeze özel canlı yayın programı gerçekleştirdi. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı önemli projeler arasında yer alan Atatürk Gençlik Merkezi’nin tanıtımının yapıldığı programda, Çocuk Kültür Sanat Merkezleri hakkında da izleyenlere bilgi verildi.

Bengütürk TV, Manisa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mahmut Tülek’in yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği canlı yayın programını Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Müdürü Mümin Deniz başta olmak üzere Atatürk Gençlik Merkezi sorumluları, Çocuk Kültür Sanat Merkezleri ve Çocuk Gündüz Bakım Evi müdürleri ve eğitmenleri programın konuğu oldu. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı en önemli projelerden biri olan Atatürk Gençlik Merkezi’nin bahçesinde gerçekleşen canlı yayın esnasında Belediye Konservatuvarı çeşitli parçalar seslendirirken, konservatuvarın halk oyunları ekibi de gösterileriyle yayına renk kattı. Manisa Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MASMEK) eğitmenlerinin de el emeği ürünlerine yönelik açtığı stant ile MASMEK’in çalışmaları hakkında izleyenlere bilgi verildi. Manisa Belediyesi’nin başta gençler ve çocuklar olmak üzere her yaştan Manisalı’ya hitap edecek örnek projelere imza attığını belirten Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, “Manisa Belediyesi olarak değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde Manisalı vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir kente kavuşması adına çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Yayını gerçekleştirdiğimiz Atatürk Gençlik Merkezi, hem mimarisi hem de vatandaşlarımıza tanıdığı imkanlarla örnek teşkil etti ve halkımız tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda mahallemize açtığımız Çocuk Kültür Sanat Merkezleri ile de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarına vesile oluyoruz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu