15.01.2020 16:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) iş birliğiyle her ay düzenli olarak tekrarlanan “Güçlü Bir El, Mutlu Bir Nefes” adlı kermes düzenlendi. Gönüllü olarak vakfa destek veren bireylerin, el emeği ürünlerinin satıldığı kermesten elde edilen gelir, maddi durumu yetersiz hasta, hasta yakınları, Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinde eğitim gören öğrencilere bağışlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı işbirliğiyle önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriliyor. Kanser hastaları ve hasta yakınlarını desteklemek amacıyla “Güçlü Bir El, Mutlu Bir Nefes” kermesi bu ay da Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu'nda görücüye çıktı. Düzenlenen kermesten elde edilen gelir, maddi durumu yetersiz hasta, hasta yakınları, Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Faküllerinde eğitim gören öğrencilerin yararına kullanılıyor. Gönüllü olarak vakfa destek veren bireylerin el emeği ürünlerinin satıldığı kermes, her ay düzenli olarak tekrarlanıyor. Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu kermeste, Vakıf Başkanı Saadet Koşmaz ve dernek gönüllüleri gelen vatandaşlara bilgiler vererek güler yüz gösteriyor.