Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2011 12:38

MANİSA’da iktidar ve ana muhalefet partisi temsilcilerinin yerel seçimlerle ilgili çalışma başlattıklarına yönelik açıklamalarına yanıt veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İkinci yılımızı yeni doldurduk. Her ne hikmetse daha üç yıl var ama seçim startları verilmeye başlandı. Nereden çıkıyor bunlar anlam veremiyorum. Biz Manisa halkının bize verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bulundukları makamın hizmet makamları ve dolayısıyla çözüm üretme makamları olduğunu belirterek, “Çalışmalarımız devam ediyor. Sıkıntı biter mi bitmez. Bizler sorunları, sıkıntıları birer birer çözmek için bütün ekiplerimizle çalışıyoruz. Çalışmalara biraz hızlı başlamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Her ne hikmetse seçimden sonra basın üzerimize daha hızlı gelmeye başladı. Önceleri aleyhimize haber yapan gazete birken üçe çıktı. Yapsınlar biz işimize bakıyoruz. Sonuçta birileri bir şey söyleyecek, eleştirecek. Eksiklerimizi ifade edecek, biz de onlara cevabımızı vereceğiz. O açıdan fazla da takmamak lazım. İkinci yılımızı yeni doldurduk. Her ne hikmetse daha yarı olmadan seçim startları verilmeye başlandı. İnşallah hayırlısı olur. 3 yıla yakın bir süre var ama büyükşehir startları veriliyor. Bir bakıyoruz bir gün il başkanı açıklama yapıyor, bir bakıyoruz ilçe başkanı açıklama yapıyor. Bakıyoruz diğer partinin ilçe başkanı çıkıyor açıklama yapıyor. Herkes açıklasın. Manisa için ülkemiz için hayırlı olsun. Nereden çıkıyor bunlar anlam veremiyorum. Biz Manisa halkının bize verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Görev süremiz dolduğu zaman Manisalılara teşekkür eder, kendi işimize döneriz.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu