15.07.2011 12:42

MANİSA’da hizmete açılan özel bir hastane için tanıtım kokteyli düzenlendi. Kokteyle katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’ya yapılması planlanan 400 yataklı bölge hastanesi konusunda müjdeyi verdi, “Artık Manisa Belediyesi’nin eski şantiye alanında işi kalmadı. Hastanenin yapımına hemen başlanabilir.”

Özel hastanenin tanıtım kokteyline Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile davetliler katıldı. Hastane Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi, hastanenin beş yıldızlı otel görünümüyle hizmet vereceğini ve tüm branşların yer alacağını söyledi. Çerçi, konuşmasının ardından kürsüye Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü davet etti. Manisa’ya büyük bir sağlık kompleksini kazandırdıkları için hastane ortaklarına teşekkürlerini sunan Başkan Ergün, Manisa’da otel tadında bir hastanenin olmasının sağlık alanında sevindirici bir gelişme olduğunu ifade etti.

Bölge Hastanesi’nde Sorun Yok

Manisa’ya yapılması planlanan 400 yataklı bölge hastanesi ile ilgili Vali Celalettin Güvenç ve Sağlık Müdürü Ziya Tay’a gerekli bilgiyi verdiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Belediyemiz eski şantiye alanına yapılacak olan bölge hastanesinin yapımı için hiçbir engel kalmadı. Daha önce bugün yapıyoruz diyin, üç gün içinde eski şantiye alanını boşaltalım demiştik. Ama artık Manisa Belediyesi’nin eski şantiye alanında işi kalmadı. Hastanenin yapımına hemen başlanabilir. Tabi Manisa’ya bir tane daha bölge hastanesi yapılacağı yönünde haberler okuduk. Bunlar güzel şeyler. Umarım kısa sürede bu iki hastane de Manisa’ya kazandırılır” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ardından Vali Celalettin Güvenç de bir konuşma yaparak, hastanenin Manisa için hayırlı olmasını diledi.