31.08.2013 15:36

MANİSA Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlediği Fener Alayı’na binlerce Manisalı katıldı.

Vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıl dönümü sebebiyle Manisa Belediyesi’nin organize ettiği fener alayı şölene dönüştü. Şeyh Fenari Camii’nin önünden başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü. Yoğun ilginin olduğu yürüyüşe Manisa Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ile binlerce Manisalı katıldı. Yürüyüş boyunca, Belediye Konservatuarı Bando Takımı’nın seslendirdiği marşlara Manisalılar coşkuyla eşlik etti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından takip eden yüzlerce Manisalı da, yürüyüşe katılanları selamladı. Binlerce Manisalının katıldığı yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.