04.09.2013 15:29

MANİSA Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (MASMEK) öğrenim gören ebru ve ahşap boyama sanatı öğrencileri, açtıkları yaz sonu sergisiyle eserlerini beğeniye sundu. Serginin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Taner İçöz kursiyerleri ve kurs eğitmenlerini tebrik etti.

MASMEK kursiyerlerinin yaz sergisi, Belediye Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda açıldı. Sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Taner İçöz ve Hukuk İşleri Müdürü Cemile Uysal, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Sergi açılışı öncesi Manisa Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Asma Davul Ritm Şov gösterisi yaptı. Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Yardımcısı İçöz eserleri incelerken ebru kursu eğitmeni Pelin Arslan ve ahşap boyama eğitmeni Canan İregör’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beğeniyle ziyaret edilen sergide Manisa Belediyesi Konservatuarı Öğretim Üyeleri Efe Çıraklar ve Sener Akıncı tarafından davetlilere ney ve gitar dinletisi sunuldu. Serginin 6 Eylül Cuma gününe kadar ziyaret edilebileceği bildirildi.