11.02.2020 15:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Korosu, Manisalı yetenekli çocuklar için sınav açtı. 22 Şubat Cumartesi günü, saat 11.00’de yapılacak olan sınava başvuruların devam ederken, sınava girmek isteyen çocukların Atatürk Gençlik Merkezi’ne başvurabilecekleri belirtildi.

Her yaştan vatandaşın sanata ve spora yönlendirilmesi için önemli bir görev üstlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitim birimleri ve gençlik merkezleriyle bu olanaklardan faydalanmak isteyenlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Yunusemre ilçesinde bulunan Atatürk Gençlik Merkezi de, Çok Sesli Çocuk Korosu’na yeni yetenekler kazandırmak amacıyla yetenek sınavı düzenleyecek. Müziğe yeteneği olan çocukların sınava katılımlarını beklediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde eğitimde ve sanatta önemli çalışmalar yürütüyoruz. Çok Sesli Çocuk Koromuza yeni yetenekler kazandırmak amacıyla 22 Şubat Cumartesi günü, saat 11.00’de yetenek sınavı düzenleyeceğiz. Sınava girmek isteyen çocuklarımız, bu tarihe kadar Atatürk Gençlik Merkezimize başvurabilir ve 0236 3020360 numaralı telefondan bilgi alabilirler” dedi.