Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2011 14:30

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Şehitler Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda Başkan Ergün’e hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi veren Mahalle Muhtarı Hüseyin Gençoler, “Yıllardır hizmet gelmeyen mahallemizin çehresi değişti. Artık mahallemiz yaşanabilir bir konuma geldi” dedi. Hizmette ayrım yapmadan hareket ettiklerini belirten Başkan Ergün ise hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Şehitler Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardıcısı Azmi Açıkdil ve meclis üyelerine kahvaltı verdi. Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleştirilen kahvaltıda evlerinde yaptıkları hamur işlerinden Başkan Ergün ve beraberindekilere ikram eden bayanlar, yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Hüseyin Gençoler’de hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür plaketi verirken, Şehitler Mahallesi’nin modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi. Daha önceleri kenar mahalle olarak görülen ve hizmet yapılmayan mahallelerinin çehresinin değiştiğini ifade eden Gençoler, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahallemize yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kaldırımlarıyla, yollarıyla, yeşil alanlarıyla mahallemiz yaşanabilir bir konuma getirildi. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Bunlarında en kısa zamanda tamamlanacağına inanıyoruz. Hizmetlerin devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Hizmette Ayrım Yapmadan Hareket Ediyoruz

Şehitler Mahallesi Muhtarı Gençoler ve mahalle sakinlerine düzenledikleri kahvaltı nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmette kenar mahalle, şehir merkezi ayrımı yapmadan hareket ettiklerinin altını çizdi. Şehitler Mahallesi ile birlikte Alaybey Mahallesi’nde Cadde ve sokakların tamamına yakınının yenilendiğini hatırlatan Başkan Ergün, “Bugün itibariyle Şehitler Mahallesi’nde kaldırımı, bordürü ve asfaltı yenilenmemiş cadde ve sokak bırakmadık. Hizmetler tabiî ki bitmez. Eksikliklerimiz mutlaka vardır. Bunları da tamamlamak için çalışıyoruz. Şu anda Manisa’nın elliye yakın mahallesinde çalışma yapıyoruz. Her bölgeyi aynı anda bitiremiyorsunuz. Ancak Manisa’yı yaşanabilir, modern bir kente dönüştürene kadar hizmetler devam edecek” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu