Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.10.2013 16:45

MANİSA Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 2. Hemşeri Dernekleri Festivali’nin final gecesi özel programı, Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği ve Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği işbirliğiyle düzenlendi. Gecede sahne alan usta sanatçı Mustafa Keser, Manisalılar’a unutulmaz bir akşam yaşatırken, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok da geceye katılarak, hemşerilerinin coşkusuna ortak oldu.

Manisa'da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği ve Ahlât Sosyal Dayanışma Kültür Derneği özel bir gece düzenledi. Gecede ünlü sanatçı Mustafa Keser sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen geceye, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’in eşi İnci Açıkdil, Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği Başkanı İsa Özdemir, Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan, dernek başkanları ve Manisalılar katıldı. Program öncesinde Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Tamer Çipiloğlu, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, dernek başkanları ile birlikte meydanda kurulan standları ziyaret etti. Gecede ilk olarak, Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği’nin Halk Oyunları Ekibi bir gösteri sergiledi. Ardından Balıkesir Belediye Bandosu ve Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu bir konser verdi. Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği’nin etkinliklerinin sonrasında Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği’ne bağlı halk oyunu ekibi bir gösteri sergiledi. Balıkesir Kültür Dayanışma Derneği ve Ahlât Sosyal Dayanışma Kültür Derneği’nin gecesi Ahlatlı şarkıcı Murat Atalay ve usta sanatçı Mustafa Keser’in konserleriyle devam etti. Atalay’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Manisalılar, Mustafa Keser’in anlattığı fıkralar ve söylediği şarkılarla keyifli bir akşam geçirdi. Mustafa Keser, ‘Aklımda fikrimde hep sen varsın’, ‘Haydi Abbas’, ‘Gözleri fettan güzel’ gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sonunda Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, dernek başkanları ile birlikte sahneye çıkarak ünlü sanatçı Keser’e festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti. Keser de Manisa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konserini boynuna attığı Manisaspor ve Balıkesirspor atkıları ile konserini sonlandırdı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu