Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2013 17:40

MANİSA Belediyesi’nin Cumhuriyetin 90. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği’nin ‘İlmek İlmek Atatürk’ü İşliyoruz’ adlı sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Atatürk Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergide Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kanaviçe işlemeleriyle ortaya çıkan fotoğrafları büyük beğeni topladı.

Atatürk Gençlik Merkezi, Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği’nin ‘İlmek İlmek Atatürk’ü İşliyoruz’ adlı sergisine ev sahipliği yaptı. Manisa Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen serginin açılışına Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve Tamer Çipiloğlu, Kültür Müdürü Mümin Deniz, Basın ve Halkla İşler Müdürü Hasan Eryılmaz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan ile sergiye katkı sunanlar ve çok sayıda Manisalı katıldı.

Sergi Beğeni Topladı

Sergi açılışı öncesi gençlerin hazırladığı graffiti tekniği ile hazırladığı tablolar incelendi. Genç öğrenciler eserleri hakkında protokole bilgi verirken, Başkan Ergün de tabloları çok beğendiğini belirterek gençleri tebrik etti. Hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından Manisa Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi tarafından Atatürk Gençlik Merkezi bahçesinde bir gösteri düzenlendi. Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından sergi salonuna geçilerek, serginin açılışı gerçekleştirildi. Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileleri Derneği Başkanı Mahperi Serpil Dede tarafından eserler hakkında protokole bilgi verildi. Dede, dekoratif ev tasarımları modülü kapsamında 3 ay süren kurs boyunca 15 otistik engelli gencin eğitiminde ortaya çıkan psikosanat terapi ürünlerinin temasını Atatürk olarak belirlediklerini söyleyerek, eserlerin beğeniye sunulmasında katkılarından dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler eserleri tek tek inceledi. Açılışta ayrıca kurs öğrencilerine kursa katılım belgeleri takdim edildi.

Başkan Ergün’e Ayetel Kürsi Hediyesi

Kanaviçe tekniği ile ortaya çıkan eserleri büyük bir dikkatle inceleyen Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Atatürk’ün portresinin kanaviçe tekniğiyle yapılan eserini dernek yararına aldı. Eserleri ortaya çıkaran tüm dernek üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, serginin devamını merakla beklediklerini söyleyerek, bu konuda Manisa Belediyesi olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Açılışta ayrıca Engelsiz Aileleri Derneği Başkanı Mahperi Serpil Dede, kendi eseri olan Ayetel Kürsi tablosunu Başkan Ergün’e hediye etti. Başkan Ergün, hediyeyi memnuniyetle kabul ederek, emeklerinden dolayı Dede’yi kutladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu