Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2013 13:10

MANİSA Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Muradiye’de motor kazası sonucu hayatını kaybeden Anıl Ertem’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileye sabır temennisinde bulunan Açıkdil, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Muradiye'ye bağlı Evrenos Köyü ziyaretinde motor kazası sonucu hayatını kaybeden Anıl Ertem’in Muradiye'de ikamet eden ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Hayatını kaybeden Anıl Ertem’e Allah’tan rahmet, aynı kazada ağır yaralanan kardeşine de acil şifa temennisinde bulunan Açıkdil, Gazanfer-Niüfer çiftinin acısına ortak oldu. Açıkdil, yaşanan kazadan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Yaşanan bu acı olay hepimizi derinden yaralamıştır. Genç arkadaşımızı toprağa vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Maalesef gerekli önlemler alınmasına ve uyarılar yapılmasına rağmen trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Hayatını kaybeden gencimizin mekânı cennet olsun. Gerçekten acınız büyük. Kazada yaralanan kardeşimiz de inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.” şeklinde konuştu.