Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2013 13:47

MANİSA Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün makamında Soma’da göreve gelen MHP İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. Büyükşehir seçimleri için teşkilat bütünlüğünün önemine dikkat çeken Başkan Ergün, yeni yönetime başarılar diledi.

MHP Soma İlçe Başkanlığı’nda yeni göreve getirilen Vedat Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptı. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ergün, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarette ilk konuşmayı MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem gerçekleştirdi. Erdem konuşmasında, “Atanmış yönetimimizle birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Seçimlerin çok yakın zamanda olması nedeniyle en kısa zamanda istişarede bulunarak, desteklerinizle başarıya ulaşmak istiyoruz. Allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda daha iyi işlerde de bir araya geleceğiz. Başarı için elimizden geleni yaparak, başarıya ulaşacağız” dedi.

Soma çok önemli

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise 30 Mart Yerel Seçimleri’ne az bir zaman kaldığını belirterek, “Manisa büyükşehre bağlandı. Adaylar noktasında çalışmaların bir an evvel başlaması gerekiyor. Soma da önemli ilçelerimizden birisi. Merkez’in dışında Akhisar, Turgutlu ve Salihli’den sonra en çok oya sahip 4. ilimiz. Soma her zaman üzerinde hassasiyetle çalışmamız gereken illerden birisidir. Önemli olan Soma’da hem belediyeyi hem de Büyükşehir Meclisi’ne gelecek olan listeyi oluşturmak için çok iyi çalışılması gerektiğine inanıyorum. O açıdan hep beraber güzel işlere imza atacağız. Bundan sonraki süreçte her ilçeyi gezdiğimiz gibi, Soma’da da çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.