Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2013 17:00

Manisa Belediyesi Kreşi’nde eğitim gören öğrencilerin ailelerine çocukların gelişimi konulu bir seminer düzenlendi. Manisa Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nde görevli Pedagog Kemal Çamlıoğlu tarafından düzenlenen seminere aileler büyük ilgi gösterdi.

Manisa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından Manisa Belediyesi Kreşi’nde eğitim gören öğrencilerin ailelerine yönelik bir seminer düzenlendi. Pedagog Kemal Çamlıoğlu tarafından düzenlenen seminere Kreş Müdürü Başak Çetiner Ustamehmetoğlu, öğretmenler ile birlikte veliler katıldı. Pedagog Çamlıoğlu, seminerde 2-3 ve 4-5 yaş çocukların gelişimi ile birlikte aile içindeki iletişim konularına değindi. Ebeveynlerin çocuklarını yetiştirirken yaptığı hatalara ve bu hataların sonuçlarına yönelik konuşan Çamlıoğlu, esprili sunumunu slayt gösterileriyle destekledi. Çamlıoğlu, ailelere de söz vererek sorularını yanıtladı. Seminerin önemine değinen Manisa Belediyesi Kreş Müdürü Başak Çetiner Ustamehmetoğlu, ailelerin düzenlenen seminere büyük ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Ustamehmetoğlu, Pedagog Kemal Çamlıoğlu’na da teşekkür ederek, bu tür seminerlerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyledi.