Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2013 17:34

MANİSA Belediyesi, Gördes ilçesine çocuk oyun parkı kazandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, Gördes’te Manisa Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun parklarını yerinde inceledi.

Manisa Belediyesi, büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından ilçe ve belde, köy ayrımı yapmadan desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Belediyesi tarafından Gördes’te yapılan çocuk oyun parklarını MHP Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre yerinde inceledi. Çocuk oyun parkında oynayan çocuklar tarafından ilgiyle karşılanan Emre, “Manisa Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği hizmetlerini büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte tüm il sınırına genişletti. Bu kapsamda yaklaşık 110 km uzaklıktaki Gördes ilçemize çocuk oyun parkları yaparak, buradaki çocuklarımızın da yüzünü güldürdü. Halkımız hizmetlerden çok memnun. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun” diye konuştu. İhtiyaç duyulan her noktaya destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte kent merkezinde sürdürdüğümüz hizmetleri tüm il sınırımıza genişlettik. Mevcut bütçemizle, imkânlar dâhilinde ihtiyaç duyulan her noktada ilçe belde ve köylerimize destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Gördes ilçemizde yaşayan çocuklarımızın, vakit geçirebilecekleri oyun parkları yaptık. Gördesli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Gördes’ten Manisa Belediyesi’ne Teşekkür

Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Gördesli vatandaşlar, “Yıllarca Manisa’ya uzak olmamız nedeniyle hizmetten de uzak kalmıştık. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çocuklarımızın rahatça koşup oynayabilecekleri bir alan kazandırdı” diye konuştu.