Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.11.2013 12:56

Manisa Belediyespor’un ligin 7. haftasında evinde konuk edeceği Salihli Belediyespor maçı, Cumartesi günü saat 13:30 da oynanacak. Daha önce Pazar günü oynanacağı açıklanan karşılaşmanın Cumartesi gününe alındığını belirten Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, futbol severleri takımlarına destek olmaya çağırdı.

Bölgesel amatör ligde, 8. grupta mücadele eden Manisa Belediyespor, Cumartesi günü saat 13:30’da grubun güçlü takımlarından Salihli Belediyespor’u, Mümin Özkasap Spor Tesislerinde konuk edecek. Daha önce Pazar günü oynanacağı açıklanan, ancak federasyonun kararıyla Cumartesi gününe alınan karşılaşmanın, saat 13:30’da oynanacağı belirtildi. Cumartesi günü, Salihli Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, “Bu maçtan galibiyetle ayrılarak zirve şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Teknik Heyet ve kadromuza güveniyor ve inanıyoruz. Hedefimiz lig sonuna kadar başarılı sonuçlara imza atıp şampiyonluk yarışından kopmamak. Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynayacağımız Salihli Belediyespor maçında da, tarzanların, takımımıza vereceği destekle bu maçtan galip gelip, ligde zirve yarışından kopmamak istiyoruz” diye konuştu.