Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2013 10:26

MANİSA Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 10 Kasım Atatürk’ü anma programı Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. TRT sanatçılarının yorumlarıyla Atatürk’ün en sevdiği şarkıları dinleyen Manisalılar, Kum Sanatı Ressamı Ramazan Yumrutepe’nin kuma verdiği şekiller hayranlık yarattı. Ayrıca Atatürk’ün katıldığı son balo ve oynadığı son zeybek temsili olarak canlandırıldı.

Manisa Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü 10 Kasım Atatürk’ü anma gününde muhteşem bir geceye imza attı. Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenen ‘Son Balo’ isimli etkinliğe Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Vali Abdurrahman Savaş, Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Şehzadeler İlçe BaşkanI Çağrı Tuatay ve Atatürk severler katıldı. Etkinliğe katılanlar salonu doldurdular. Gecede ayrıca Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere TRT sanatçıları Seher Dilmaç Meriç, Tolga Meriç, Emre Oral Burç, Senem Ersin Genç ve Manisa Belediyesi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Aylin Eralp sahne aldılar. Sanatçılara Manisa Belediyesi Konservatuarı Sener Akıncı şefliğinde konservatuarda öğretim görevlilerinden oluşan saz ekibi eşlik etti.

Kumlardan Atatürk portresi

Manisa Belediyesi’nin misafiri olarak geceye katılan Kum Ressamı Ramazan Yumrutepe, kuma verdiği birbirinden güzel çizimlerle takdir topladı. Sanatçı finalde Anıtkabir, Atatürk ve Manisa Belediyesi isminin bir arada olduğu bir tablo ortaya çıkardı. Sanatçının yaptığı resimler protokol üyeleri ve seyirciler tarafından coşkulu bir şekilde alkışlandı.

Başkan Ergün tebrik etti

Gecenin finalinde ev sahipliğini üstlenen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahneye çıktı. Sanatçıları tek tek tebrik eden Başkan Ergün, “Sözün bittiği bir gecedeyiz. Atatürk’ün 75 yıl önce bizleri terk etmesinin kırıklığını yaşıyoruz. Değerli Atamız’ı hiçbir zaman öldü olarak kabul etmedik. Onun bize sunmuş olduğu demokrasi, özgürlük, insan hakları ve bireye verdiği değerle, onun kurmuş olduğu Cumhuriyet’le bugünlere geldik. Şunun iyi anlamamız gerekiyor. Cumhuriyet’i O kurdu, bizler arkasından devam ettireceğiz. Onun koymuş olduğu çizgi ve doğrultuda, ona layık olmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Rahat uyu Atam. Sıkıntılı günlerimiz olacaktır. Üzüntülü günlerimiz olacaktır. Bizi parçalamak isteyenler olacaktır. Ancak buna müsaade etmeyeceğiz. Bu geceye emeği geçen herkese Allah razı olsun diyorum. Gerçekten çok güzel bir akşam hazırladınız. Takdir ediyorum.” dedi. Başkan Ergün’ün konuşma yaptığı esnada seyirciler arasında ‘Başkan seninle gurur duyuyoruz’ sloganları yükseldi. Başkan Ergün konuşmasının ardından Vali Abdurrahman Savaş ve Tugay Komutanı Ekrem Arslan ile birlikte geceye katılan sanatçılara çiçek takdim ettiler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu