Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.04.2020 18:18

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan itibariyle uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı ve yine salgın riski nedeniyle 23 Nisan’ın kutlanamayacak olmasından yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı konservatuar enstrüman ekipleri, Şehir Tiyatrosu ekipleri, belediyeye ait kamyon ve ses anons araçları ile gün boyu 23 Nisan kutlamaları yapacak, tüm cadde ve sokaklarda dolaşarak, bayram coşkusu yaşatacak.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı dolayısıyla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında meydanlarda kutlanamayacak. Bundan yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bayram coşkusunu en üst seviyeye çıkarmak için harekete geçti. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı konservatuar enstrüman ekipleri, Şehir Tiyatrosu ekipleri, belediyeye ait kamyon ve ses anons araçları ile gün boyu 23 Nisan kutlamaları yapacak, tüm cadde ve sokaklarda dolaşarak, bayram coşkusu yaşatacak. Saat 11.00 itibariyle kutlama ekiplerinin Manisa cadde ve sokaklarında dolaşmaya başlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tüm hemşehrilerimizi bayraklarını alarak, balkonlarına çıkmaya ve bayram coşkumuzu kısıtlı da olsa yaşamaya davet ediyorum. Ayrıca saat 21.00’de yine balkonlarımızdan hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı da yine aynı coşkuyla okuyacağız. İnşallah bu zor günleri elbirliğiyle aşıp, bayram coşkumuzu meydanlarda yaşayacağımız günlere kavuşuruz. Bu günlere en kısa sürede ulaşmak için şimdilik evimizden çıkmamaya azami özen gösterelim. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu